NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Inter 2:0

Napokon smo dočekali početak proljetne polusezone! Lokomotiva i Inter otvorili su 19. kolo u Kranjčevićevoj, te su Lokosi slavili rezultatom 2:0 golovima Uzunija i Ivanušeca.

Prije utakmice održana je minuta šutnje, te su igrači nosili crni for u spomen na preminulog dugogodišnjeg trenera Lokomotivine škole nogometa Roberta Etlingera.

Nakon početnih prvih minuta Lokomotiva je preuzela dominaciju na terenu, te kroz posjed lopte gradila igru, međutim zatvoreni blok Intera nije dozvolio realizaciju. Inter je mudro vrebao svoje prigode iz kontranapada, međutim Grbić nije imao zapaženijeg posla. Pred smiraj prvog poluvremena Kastrtai je sjajno povukao tridesetak metara, krenuo prema sredini te silovito pucao, međutim golman Intera je sjajno obranio, tako da smo prvo poluvrijeme ispratili bez pogodaka.

U drugom dijelu Lokomotiva je nastavila svoju dominaciju na terenu. Pri početku drugog dijela iz igre je izašao Đurasek a ušao je Mlinar. Lokosi su bili konkretnija momčad na terenu, te su njeni napadi bivali sve konkretniji, međutim do zgoditka smo čekali 80. minutu kada je Uzuni svoju fantastičnu današnju igru nagradio pogotkom za vodstvo Lokomotive! U 92. minuti nakon žestokog prekršaja na Kastratiju, Luka Ivanušec bio je precizan za konačnih 2:0 i sjajnu pobjedu Lokosa na otvaranju polusezone!

 

LOKOMOTIVA - INTER 2:0

80' 1:0 strijelac za Lokomotivu Myrto Utzuni
90+2' 2:0 strijelac Luka Ivanušec iz kaznenog udarca

 

 

početna postava: Grbić, Lecjaks, Majstorović, Kolinger, Karačić, Burić, Đurasek, Ivanušec, Knežević, Kastrati, Uzuni
klupa: Hendija, Hujber, Datković, Radonjić, Mlinar, Smoljo, Jakić