NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Istra 0:0

Lokomotiva je u sklopu sedmog kola dočekala Istru u Kranjčevićevoj.

U sastavu imamo dva nova lica. Velika nam je čast predstaviti Josipa Pivarića, kao novog/starog igrača Lokomotive! Srebrni iz Rusije vratio se u Lokomotivu iz Dinamo Kijeva. Za Lokomotivu je od 2009. do 2011. upisao 54 službena nastupa, a danas konkurira s klupe, kao i Kovačević, 26 godišnji ofenzivni igrač koji je došao iz Kustošije.

Lokomotiva je bolje otvorila utakmica i bila konkretnija momčad na terenu kroz cijelu utakmicu, međutim prvo poluvrijeme je završilo bez pogodaka. Posjed lopte bio je na strani Lokomotive s 60%, te smo imali četiri udarca, a gosti jedan udarac, međutim, nismo uspjeli povesti.

U drugom dijelu Lokomotiva je nastavila svoju dominaciju na terenu, no također nije ozbiljnije zaprijetila vrataru Hendiji. Gosti su imali jedinu ozbiljniju šansu nakon solo prodora Gržana, međutim njegova lopta je prošla pored gola.

 

LOKOMOTIVA - ISTRA 0:0

 

Početna postava: Hendija, Marković, Kovačić, Tuci (77' Konačević), Kolinger, Ćuže (60' Pivarić), Karačić, Gluhaković (60' Cokaj), Đira (60' Sammir), Acquah (71' Aliyu) , Kallaku
klupa: Alex, Šimić, Petrak, Sammir, Osmanković, Cokaj, Pivarić, Aliyu, Kovačević