NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Istra 1:1

Lokomotiva je u petak po prekrasnom proljetnom vremenu ugostila Istru 1961 u Kranjčevićevoj. Lokomotiva se od početka susreta nametnula kao dominantnija momčad na terenu, međutim zgusnuti defenzivni blok Istre neutralizirao je pokušaje Lokomotive.

Vrijedi spomenuti sjajan prodor i neočekivan šut Lecjaksa po lijevoj strani, međutim Istrin vratar Čondrić sjajno je obranio udarac. U 40. minuti, sa skoro 30 metara udaljenosti od gola, Luka Ivanušec iz slobodnog udarca je fenomenalno puknuo i postigao gol za vodstvo Lokomotive! S rezultatom 1:0 smo i ispratili prvo poluvrijeme.

Nakon početnih par minuta - šok! Istra je izjednačila golom Fuentesa u 50. minuti susreta. Grbić se tokom udarca dobro postavio te bacio, lopta je pogodila stativu i nesretno se zarotila u gol za izjednačenje Istre.
U nastavku je Lokomotiva napadala, imala i vratnicu i stativu, međutim sreća nije bila na strani Lokomotive. Konačan rezultat završio je 1:1.

S ovim rezultatom više može žaliti Lokomotiva, koja je bila bolja momčad na terenu koja je ovim remijem izgubila priključak pri vrhu momčadi na tablici. No još je pet utakmica pred nama, te borba za vrh, odnosno europsku poziciju traje i dalje.

 

LOKOMOTIVA - ISTRA 1:1

40' 1:0 za Lokomotivu, strijelac Luka Ivanušec
50' 1:1 strijelac za Istru Fuentes

 

početna postava: Grbić, Lecjaks, Majstorović, Karačić (69' Rakić), Hujber, Ivanušec (79' Maružin), Burić M. Drožđek (58' Đurasek), Uzuni, Kastrati, Radonjić
klupa: Hendija, Đurasek, Rakić, Mlinar, Kolinger, Maružin, Burić N.