NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Istra 2:0

Nakon gostovanja u Splitu, Lokomotiva je na Valentinovo u Kranjčevićevoj odigrala susret s Istrom. Ove sezone u oba međusobna ogleda Lokomotiva je slavila, prvo 4:1 u Kranjčevićevoj golovima Datkovića, Kastratija, Ivanušeca i Drožđeka, zatim 0:2 u Puli. Strijelci na Aldo Drosini bili su Tuci i Tolić.

Istra je, pomalo neočekivano, ušla u utakmicu kao konrektnija momčad na terenu. U prvom dijelu prvog poluvremena Istra je imala posjed lopte, te je prijetila na tridesetak metara od našeg vrata Grbića. Nakon tih početnih dvadesetak minuta, dojam je da su se Lokosi opustili u igri, te krenuli prema vratima Istre. Prvo poluvrijeme smo ispratili bez golova, no moramo spomenuti da je Istra imala dvije konkretne prilike - prva, u 23. minuti, lopta je prošla pored gola, dok je u 42. minuti Ivo Grbić sjajnom obranom spasio vrata Lokomotive.

A zatim u drugom dijeluopet smo vidjeli rapsodiju Lokomotive! Lokosi su bili rastrčaniji u kombinatorici, te željniji zgoditka. Prilike su se nizale svakih nekoliko minuta međutim prvi gol realizirao je Myrto Uzuni u 61. minuti susreta, da bi četiri minute kasnije postavio konačnih 2:0 za Lokomotivu.

 

 

LOKOMOTIVA - ISTRA 2:0

63' 1:0 strijelac Myrto Uzuni
66' 1:0 strijelac Myrto Uzuni

 

Početna postava: Grbić, Marković, Kovačić, Mersinaj, Karačić, Cokaj, Tolić, Petrak, Uzuni, Rakić, Kastrati
klupa: Hendija, Atiemwen, Budimir, Čeliković, Majić, Tuci, Smoljo, Halilović, Gluhaković