NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Istra 4:1

U četvrtom kolu dočekali smo Istru u Kranjčevićevoj. Lokosi su od samog početka bili dominantnija momčad na terenu, te je većinom imala inicijativu ka ofenzivnim prilikama. Međutim Istrani su bili koncentrirani i rastrčani u fazi obrane te su Lokosi teško dolazili u šanse za realizaciju pogotka.

No kako je vrijeme odmicalo Lokosi su sve više bivali opasniji  Prvi gol Lokomotiva je postigla u 34. minuti. Nakon sjajno izvedenog kornera od strane fantastično raspoloženog Luke Ivanušeca, Toni Datković precizno je glavom poslao loptu u suprotni kut za vodstvo Lokosa!

Lokomotiva je opasno napadala u nastavku, a sjajne prilike oplodili su svega četiri minute kasnije kada je Kastrati nakon solo prodora pucao, no golman Istre Čondrić bio je dobro postavljen, no odbijena se vratila Kastratiju, koji je u maniri najvećih nogometnih znalaca iz teške pozicije sjajno asistirao natrčalom Ivanušecu za vodstvo Lokomotive od 2:0! S tim rezultatom smo i ispratili prvi dio susreta.

U drugom dijelu u istom tempu Lokosi su držali konce utakmice. U trenutku dekoncentracije gosti su postigli pogodak u  79. minuti, peti pogodak u sezoni prvensta postigao je Ćuže No kako bi se u šabloniočekivalo, Lokomotiva se nije povukla kako bi zadržala rezultat, dapače, Lokosi su jurišali prema golu Istre kako bi povisili prednost! Uz izreku kako sreća prati hrabre, tako su Lokosi postigli još dva pogotka.Strijelci su bili Drožđek i Kastrati za velebnu pobjedu Lokosa od 4:1!

LOKOMOTIVA - ISTRA 4:1

34' 1:0 strijelac Toni Datković
38' 2:0 strijelac Luka Ivanušec
79' 2:1 strijelac Ćuže
83' 3;1 strijelac Domagoj Drožđek
86' 4:1 strijelac Lirim Kastrati

 

 

Početna postava: Grbić, Marković, Datković, Petrak, Uzuni, Ivanušec, Tuci, Cokaj, Kolinger, Kastrati, Karačić
klupa: Hendija, Hujber, Drožđek, Assane, Mersinaj, Tolić, Emerson, Halilović, Knežević, Pejović