NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Manchester City 2:4

Iako naslov zvuči kao iz Football Manager simulacije, ovo je stvarni rezultat današnje prijateljske utakmice juniora.

Juniori pod vodstvom Jerka Leke odigrali su prijateljsku utakmicu protiv velikog Manchester Cityja u istarskom Novigradu gdje su juniori "Građana" na ljetnim pripremama.

Lokosi su poveli pogotkom Jedvaja, no City je preokrenuo rezultat te je konačnih 2-4 postavio Rufati.

Trener juniorske momčadi, proslavljeni Jerko Leko je nakon utakmice imao samo riječi hvale: " Bila je ovo odlična utakmica i zadovoljan sam viđenim kod svojih igrača. Prvo poluvrijeme smo igrali visoki presing i imali par izglednih prilika te bili puno bolji protivnik po prikazanom na terenu. U drugom poluvremenu smo obavili sedam zamjena pa se izgubio ritam." 

Na pitanje da li su Lokosi imali posebnu tremu s obzirom na veličinu i značaj protivnika, Leko odgovara:
"Nisu pokazali nikakvu tremu, baš naprotiv! Dečki su pokazali zašto su prvaci Hrvatske i s puno samopouzadnja su ušli u utakmicu s ovako renomiranim protivnikom. Možemo se nositi s velikim ekipama i kad ekipa usvoji sve što od njih zahtjevam, te kada se uigramo, vjerujem da ćemo bit još agresivniji i bolji!

Probati ćemo pronaći još utakmica na ovako visokoj razini, i na nedavno održanom turniru u Češkoj smo i igrali tri jake utakmice, i  tada su dečki pokazali da mogu igrat na najvećoj razini!"

Vrijedno iskustvo za nadolazeću juniorsku Ligu prvaka!

Fotogaleriju pogledajte na našem facebook profilu ovdje.