NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Maribor 3:0

Vikend pauzu od ligaških utakmica zbog odigravanja nacionalnih reprezentacija iskoristili smo za prijateljsku utakmicu sa slovenskim velikanom Mariborom u Kranjčevičevoj. 

Konačan rezultat bio je 3:0 za Lokomotivu, a prvo ime susreta svakako je Raul Florutz koji je ušao u drugom poluvremenu i postigao dva lijepa gola, te umalo i hattrick iz slobodnog udarca u 86. minuti.

Lokomotiva je započela susret u sastavu Nevistić - Milićević, Mersinaj, de Haas, Vranjković - Marić, Đira, Pivarić, Aliyu - Kulenović i Dabro.

Lokomotiva je povela već u drugoj minuti susreta. Pivarić je izbio po lijevom boku, učinjen je prekršaj nad njih dvadesetak metara od gola. Pivarić je izveo taj slobodni udarac u kojem je de Haas glavom poentirao za rano vodstvo Lokomotive.

Lokomotiva je djelovala kao konkretnija momčad na terenu, imala je posjed lopte i pokušavala poentirati. Prvi ozbiljan udarac Maribora imao je vratar Nevistić u 36. minuti, međutim sjajno je obranio udarac.

U drugo poluvrijeme Lokomotiva je ušla sa izmjenama. Ušli su prvo ime susreta - Raul, Goričan, Musa, Dajčer i junior Lokosa Smakaj. U 58. minuti Goričan je dva puta pucao iz gotovo identične situacije, no lopta je u oba navrata prošla malo pored gola. A zatim je Raul postigao gol u 58. minuti za povećanje rezultata.

 
U 60. minuti ušli su Santini, Artistico, Išlić, Osmanković i Hoxha. U 64. minuti Santini je imao jednu sjajnu obranu. Posljednjih deset minuta dobio je novi igrač Arbin Zejnulaj, koji je pristigao iz makedonskog Tetova.Konačnih 3:0 postavio je Raul Florutz postigavši svoj drugi gol na utakmici.

 

LOKOMOTIVA - MARIBOR 3:0

2' 1:0 strijelac de Haas
58' 2:0 strijelac Raul Florutz
80' 3:0 strijelac Raul Florutz