NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva oformila eSport ekipu u Fifi

Sa zadovoljstvom obavještavamo kako je NK Lokomotiva oformila svoj esport tim u Fifi.

 eSport Lokomotiva igra Pro Clubs mode, što znači da kao i na pravom terenu igra se 11 igrača protiv 11 igrača. Trenutno ima 19 igrača u momčadi. Natječu se u regionalnoj VPG ligi, s ambicijom i željom kako bi od iduće sezone mogli igrati najjače natjecanje, europsku VPG ligu., koja je ekvivalent Europskoj ligi ili Ligi Prvaka u nogometu.

Detalje će vam detaljno objasniti Adriano Kalić, menadžer eSport Lokomotive:


"Željeli bi vas upoznati s našim radom. Smatramo da su navijači jedan od najvažnijih segmenata u svakom sportu, pa tako i u ovom, doduše možda netipičnom, ali ipak sportu, jedan od glavnih segmenata i razloga zbog čega je neki sportski uspjeh veći i bolji. Želimo stvoriti poznato ime u svijetu eSporta. Stoga nam je vaša potpora bitna, a mi ćemo odraditi ostalo.

Prije nego krenemo o nama, objasniti ćemo što mi to točno igramo. Pro Clubs je jedan od modova Fife, postoji već dugi niz godina i mi ga igramo vec dugi niz godina. U tom modu igrate kao jedan igrač na terenu. Znači upravljate samo sa svojim igračem. Možete zamisliti koliko je zabavno igrati 11 vs 11 u Fifi. Naravno, kako bi se uigrali treba dosta vremena, ali nećemo duljiti.

Kako smo već spomenuli, igramo već duži niz godina. Balkanska scena je do nedavno bila zanemariva i nije postojala mogućnost nekog većeg probijanja, no ove godine se to sve mijenja.
Kako već neko vrijeme postoji Balkanska liga (to je nešto tipa regionalna liga), tako je jedna od najjačih organizacija odlučila uvrstiti nas pod svoje okrilje. Tako da sada sudjelujemo i u VPG-u, toj najjačoj organizaciji, koja nas može odvesti do Lige prvaka ili Europske lige, ovisno o plasmanu.

No vratimo se na naš klub, osnovan je od strane četiri dobra igrača, ali i prijatelja. No kako to valjda u svakom pothvatu bude, nažalost, jedan je odlučio potražiti sreću dalje. Smatramo da smo ga bili dužni spomenuti, jer je bio u samim počecima ove priče. Sada nas tri vodimo to s dva izrazito važna suradnika, tako da nasu upravu čini 5 ljudi. Adriano Kalić, Luka Hrženjak i Born Sinanović su trenutni manageri koji su uz pomoć svojih suradnika i igrača doveli ovaj klub gdje se sada nalazi.

Kontaktirali smo neke od klubova 1. HNL, ali NK Lokomotiva je bila najbrža i najkonstruktivnija i stoga je suradnja ostvarena. Potruditi ćemo se u eSport-u dignuti ime Lokomotiva na najveću razinu, ali neće biti lako, a vaša potpora bi uvelike olakšala taj naš cilj. Pratite nas, komentirajte i predlažite, potruditi ćemo se napredovati zajedno."

eSport iz dana u dan bilježi sve veću popularnost, milijuni ljudi prate profesionalne i amaterske igrače koje igraju različite natjecateljske igre, pozorno ćemo pratiti i navijati za naše Lokose u eSport Lokomotivi! 


eSport Lokomotiva facebook
eSport Lokomotiva Twitter