NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Osijek 0:1

Nakon uvodnog polufinalnog ogleda u kupu protiv Slavena u Koprivnici, u nedjelju smo u 27. kolu ugostili Osijek u Kranjčevićevoj, te upisali minimalni poraz, prvi nakon 6 ostvarenih pobjeda u nizu.

Lokomotiva je u početnim minutama djelovala dekoncentrirano, dok je Osijek ostavljao dojam kao konkretnija i opasnija momčad na terenu. Osijek je materijalizirao prilike u 22. minuti kada je na povratnoj lopti bivši Lokos Petar Bočkaj postigao pogodak za vodstvo Osijeka.

Nakon početnih pola sata susreta Lokomotiva je bila poletnija i opasnija momčad, stvarala je prilike i imala dvije dobre prilike, međutim bez realizacije.

U 38. minuti sudac Bebek pokazao je na najstrožu kaznu u Lokomotivinom šesnaestercu, međutim javio se VAR, te je nakon pogledane snimke sudac Bebek ispravio svoju odluku. Ispratili smo prvi dio s vodstvom Osijeka od 0:1.

U drugom poluvremenu Lokomotiva je pokušavala, međutim proigrala je tek u 60. minuti susreta kada su u igru ušli Sammir i Jakić umjesto Atiemwena i Halilovića. U drugom dijelu Lokomotiva je bila bolji suparnik na terenu, no unatoč dvije sjajne šanse, nisu uspjeli postići pogodak.

Iduća utakmica je u petak, 12.6. u 21:05, kada u Kranjčevićevu dolazi aktualni prvak i prva momčad lige, Dinamo. Utakmica će se također održati bez gledatelja.

 

LOKOMOTIVA - OSIJEK 0:1

(22' Bočkaj)

 

početna postava: Grbić, Marković, Kolinger, Mersinaj, Karačić, Cokaj, Halilović, Tolić, Atiemwen, Uzuni, Kastrati
klupa: Hendija, Kovačić, Petrak, Sammir, Čeliković, Majić, Tuci, Jakić, Gluhaković