NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Osijek 0:3

U petak smo nastavili HNL. Lokomotiva je u sklopu 17. kola dočekala Osijek u Kranjčevićevoj.

Lokomotiva je bolje ušla u utakmicu, već u petoj minuti imali smo šansu, sjajan udarac Chajije obranio je Ivušić. U 15. minuti Aliyu je pobjegao obrani Osijeka, vratar je istrčao, Aliyu je probao lobom poentirati, no kapetan Osijeka Mile Škorić s crte je skinuo loptu.

Zatim u 18. minuti hladan tuš za Lokomotivu. Nakon izvedenog kornera vratar Santini je krivo prociijenio putanju lopte, boksao je i promašio loptu, a Mierez spreman šalje loptu u mrežu. Lokosi se nisu predavali, dapače, čekali su kontranapade, no nije bilo realizacije. 

U 35. minuti uz asistenciju VAR-a dosuđen je kazneni udarac za Osijek, siguran s bijele točke bio je Mierez, kojem je ovo drugi pogodak na utakmici. Ispratili smo prvo poluvrijeme s 0:2 za Osijek, zanimljivo, oba pogotka bila su iz prekida, iz kornera te kaznenog udarca.

Prijelomni trenutak utakmice bio je u 47. minuti kada je branič Lokomotive Papadopoulos akumulirao drugi žuti karton te su Lokosi igrali cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje. Konačan pogodak postigao je Bohar u 59. minuti.

Lokomotiva je u debiju Jerka Leke djelovala dobro, vidjeli smo puno dobrih stvari, imali smo nekoliko sjajnih akcija iprilika, no međutim tijek utakmice i individualne greške kumovale su visokom porazu.

 

LOKOMOTIVA - OSIJEK 0:3

18' 0:1 strijelac Mierez
35' 0:2 (11m) strijelac Mierez iz kaznenog udarca
59' 0:3 strijelac Bohar

 

 

 

početna postava: Santini, Marković, Papadopoulos, Lešković, Cipetić, Cokaj, Marić, Pivarić, Chajia, Aliyu, Šimić
klupa: Hendija, Malikji, Jelavić, Petrak, Čeliković, Osmanković, Đira, Kallaku, Tahiraj