NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Osijek 0:4

U 33. kolu ugostili smo Osijek u Kranjčevićevoj. U bitnoj utakmici u utrci za europski plasman igrači Lokomotive su pretrpili najveći poraz u HNL-u otkako igramo na stadionu u Kranjčevićevoj.

Pri početku susreta Osijek je stvorio dojam kao koncentriranija momčad na terenu. U 20. minuti Osijekov Kleinheisler presjekao je loptu na prostoru Lokomotive, izigrao Grbića, no Ante Majstorović je neviđenom požrtvovnošću uklizujući izbio loptu gotovo s gol crte!

No dvije minute kasnije, u 22. minuti Pilj je dalekometnim udarcem s gotovo 25 metara postigao prekrasan pogodan za vodstvo Osijeka. U 30. minuti susreta umjesto Datkovića ušao je Burić.

U nastavku prvog dijela je Lokomotiva pritisnula i pokušavala stvoriti izglednu priliku, međutim prvo poluvrijeme smo ispratili s vodstvom Osijeka.

U drugom poluvremenu igrači Lokomotive su se maksimalno otvorili kako bi stigli rezultatski minus, međutim, kako to ponekad biva, bili smo kažnjeni kontranapadima Osijeka koji je tako upisao visoku pobjedu s kojom je udaljio Lokomotivu od plasmana za Europu.

 

LOKOMOTIVA - OSIJEK 0:4

22' 0:1 strijelac za Osijek Marin Pilj
79' 0:2 strijelac Žaper
84' 0:3 strijelac Marič
87' 0:4 strijelac Pušić

 

početna postava:Grbić, Datković (30' Burić), Lecjaks, Uzuni, Radonjić, Ivanušec, Kolinger, Kastrati, Jakić, Karačić. Majstorović
klupa: Hendija, Hujber, Drožđek, Rakić, Mlinar, Maružin, Burić