NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Osijek 2:2

Lokomotiva i Osijek odigrali su derbi kola, u izravnoj borbi za drugo mjesto. U početnim minutama vidjeli smo međusobno odmjeravanje snaga, bez neke prevage na sredini terena, no onda je Lokomotiva zagospodarila terenom te vršila veliki pritisak na gostujuću momčad. Lokomotiva je u početnih tridesetak minuta imala nekoliko lijepo izrealiziranih akcija, međutim sve konkretne situacije je obranio bratar Malenica.
No kako to obično u nogometu biva, nakon kornera Osijeka Ivan Krstanović, najiskusniji igrač lige, nespretno je reagirao i postigao autugol za vodstvo Osijeka. Međutim taj autogol kao da je trgnuo momčad Lokomotive, prilike su se nizale jedna za drugom, i dočekali smo zgoditak u 44. minuti kada je Uzuni pri padu prebacio loptom vratara Malenicu i postigao pogodak za izjednačenje pri kraju prvog poluvremena.
Već pri početku drugog poluvremena Lokomotiva je pressingom došla do zgoditka! Jan Lecjaks je pogotkom preokrenuo rezultat. U 60 minuti, nakon prekida iz kornera, kapetan Osijeka Mile Škorić postavlja konačnih 2:2.

 

LOKOMOTIVA - OSIJEK 2:2

35' 0:1 za Osijek. Autogol Ivana Krstanovića
44' 1:1 Lokomotiva izjednačuje, strijelac Myrto Uzuni
47' 2:1 Lokomotiva je preokrenula preko strijelca Jana Lecjaksa
60' 2:2 iz kornera, kapetan Osijeka, Škorić izjednačuje

 

 

početna postava: Grbić, Datković, Lecjaks, Ivanušec, Kolinger, Uzuni, Kastrati, Jakić, Karačić, Majstorović, Krstanović
klupa: Hendija, Hujber, Halilović, Drožđek, Babić, Burić, Božić