NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Rijeka 1:0

U drugom kolu dočekali smo Rijeku u Kranjčevićevoj i ostvarili veliku pobjedu, i veoma bitnu pobjedu! Ususret europskog ogleda s bečkim Rapidom u sklopu drugog pretkola Lige Prvaka, ova pobjeda neosporno puno pridonosi na psihološkom aspektu momčadi.

Prije početka susreta je u ime HNS-a, izvršni direktor HNS-a, gospodin Marijan Kustić uručio kapetanu Denisu Kolingeru nagradu Lokomotivi za Fair Play momčad protekle sezone 2019./2020.

Utakmica je započela u lakšem ritmu, što je i razumljivo s obzira na vreneske uvjete te nesnosnu sparinu koja je ovih dana u Zagrebu. Nažalost, već pri početku susreta, u 14. minuti, zbog ozljede je izašao Marko Đira umjesto kojeg je ušao Dino Halilović. 

Lokomotiva je imala dvije dobre prilike, no oba puta je malo nedostajalo Tuciju za zgoditak. Vratar Hendija imao je dvije sjajne intervencije, tako da su mreže ostale netaknute u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu vodstvo Lokomotive od 53. minute! Ćuže je probio lijevu stranu te ubacio za natrčalog Dinu Halilovića koji se našao iz drugog plana te smireno glavom plasirao loptu u gol!

U 68. minuti ozlijedio se Osmanković umjesto kojeg je ušao Vojković.

 Do kraja utakmice Lokomotiva se hrabro držala, s veoma raspoloženim vratarom Hendijom na čelu. Sjajni Kruno je danas imao nekoliko maestralnih obrana, bez kojih ne bi bilo ovakvog rezultata!

 

LOKOMOTIVA - RIJEKA 1:0

53' 1:0 strijelac Dino Halilović

 

Početna postava: Hendija, Marković, Petrak, Sammir, Čeliković, Osmanković, Tuci, Kolinger, Ćuže, Gluhaković, Đira
klupa: Lukić, Hujber, Vojković, Šimić, Budimir, Oreč, Assane, Halilović, Kallaku