NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Rijeka 1:2

Lokomotiva je nakon dvije uzastopne pobjede, protiv Osijeka u Kranjčevićevoj, te Šibenika u gostima, u subotu dočekala Rijeku u Kranjčevićevoj. Svoje sjajne prilike, posebice u prvom dijelu,nismo realizirali, sve do sudačke nadoknade gdje Marić postiže počasni pogodak, tako da upisujemo drugi poraz ove polusezone.

Obje momčadi angažirano su ušle u utakmicu. Nakon početnih nekoliko uvodnih minuta razmjenjivanja snaga, Rijeka je povela u 10. minuti golom Frigana na asistenciju Selahija.

U 25. minuti Lokomotiva je imala veliku priliku. Kulenović je sjajno proigrao Aliyua koji silovito puca nekoliko centimetara pored gola. U 30. minuti Lokomotiva je bila u dobroj prilici za zgoditak, međutim dosuđen je prekršaj Aliyua na Dilaveru. U 33. minuti još jedna velika prilika za Lokomotivu. Stojković je dugom loptom proigrao Aliyua koji se našao s braničem pred vratarom, međutim udarac je obranio Labrović.

U 34. minuti Stojković je nesebično dodao Kulenoviću, međutim Kulenović puca pored gola. U 38. minuti najljepši detalj na utakmici! Nakon ubačaja Bubanja puca škaricama, no Labrović je uspio usmjeriti loptu u korner. Dakle, u prvom dijelu Lokomotiva nije izrealizirala svoje tri prilike, tako je rezultat prvog dijela 0:1 za RIjeku.

U drugo poluvrijeme ušli smo s dvije izmjene, umjesto Cipetića i Pivarića ušli su Goričan i Vranjković. Lokomotiva je imala inicijativu, međutim bez pravih prilika za zgoditak ovoga puta. U 66. minuti ušao je Vasilj umjesto Bubanje.

Rijeka je povećala vodstvo u 69. minuti u vrlo sličnoj akciji kao i prvi zgoditak, strijelac je bio Obregon. U 72. minuti ušli su Kačavenda i Tuci umjesto Kulenovića i Aliyua. U 78. minuti Tuci je pucao glavom, Labrović je obranio, odbijena lopta došla je Tuciju pored noge no iz drugog udarca lopta ide preko gola. U sudačkoj nadoknadi Mateo Marić postiže zgoditak za smanjenje rezultata.

 

Sofascore napadački momentum na utakmici:


 


          NK Lokomotiva Zagreb - HNK Rijeka Live Score
       

 

LOKOMOTIVA - RIJEKA 1:2

10' 0:1 strijelac Frigan
69' 0:2 strijelac Obregon
92' 1:2 strijelac Marić

 

 

Početna postava: Čavlina, Mersinaj, Aliyu, Kulenović, Marić, de Haas, Pivarić, Stojković, Cipetić, Bubanja
Klupa: Šubarić, Žilinski, Salihu, Goričan, Tuci, Kačavenda, Smakaj, Kalaica, Batur, Krivak, Vranjković, Vasilj