NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Rijeka 1:2

Nakon tjedne pauze zbog odigravanja nacionalnih sastava, U petak smo ugostili Rijeku u Kranjčevićevoj. Pri poprilično izjednačenom otvaranju utakmice obije momčadi, Lokosi su imali posjed i inicijativu, međutim bez konkretne završnice. Prva prilika na utakmici bila je u 18. minuti kada je Grbić dobro reagirao kod udarca bivšeg kapetana Lokosa Pavičića.

No u 20. minuti susreta vratar Grbić nije najuspješnije ispucao loptu koja se našla pred nogama kapetana Rijeke Gorgona, koji je s lakoćom s obzirom u situaciji kojoj se našao, matirao Grbića za vodstvo Rijeke.

Lokomotiva je u nastavku pritiskala, međutim izuzev par atraktivnih riješenja u napadu, izostala je realizacija, te nije ozbilnije zaprijetila vrataru Rijeke Slugi, također bivšem Lokosu, tako da smo prvo poluvrijeme ispratili s vodstvom od 0:1 Rijeke.

U drugom poluvremenu, Lokomotiva je izjednačila u 49. minuti! Nakon ubačaja Majstorović je pospremio loptu u gol za izjednačenje! Nakon gola Lokosi su maksimlno pritiskali protivnika, no kako je vrijeme odmicalo obrana Rijeke je djelovala sve kompaktnija. Konačnih 1:2 postavio je bivši Lokos Jakov Puljić u 72. minuti susreta.

Lokosi su u zadnjih dvadesetak minuta imali opadu gola Rijeke, maksimalno fokusirani na napad, čak je i vratar Grbić izlazio u protivnički šesnaesterac, međutim, unatoč igri i dominaciji, upisali smo poraz od 1:2.

 

LOKOMOTIVA - RIJEKA 1:2

20' 0:1  gol za Rijeku, strijelac Gorgon
49' 1:1 gol za Lokomotivu, strijelac Ante Majstorović
72' 1:2 gol za Rijeku, strijelac Puljić

 

početna postava: Grbić, Lecjaks, Uzuni, Radonjić, Ivanušec, Rakić, Kolinger, Jakić, Karačić, Burić, Majstorović
klupa: Hendija, Hujber, Datković, Drožđek, Babić, Mlinar, Maružin.