NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Rijeka 2:3

U subotu smo u sklopu 20. kola odigrali protiv Rijeke u Kranjčevićevoj. Imali smo do 70. minute vodstvo 2:0 golovima Kallakua i Pivarića, zatim je uslijedio crveni karton Cipetiću i kazneni udarac za 2:1. Uslijedio je novi kazneni udarac u 90. minuti za Rijeku, da bi u sudačkoj nadoknadi postigli pogodak za preokret.

U početnim minutama gosti su imali inicijativu prema napadu, no međutim bez učinka. Lokomotiva je vrebala svoju priliku, i dočekala u 11. minuti, kada je nakon sjajnog otvaranja i brzog kontranapda Lokomotive Kallaku postigao pogodak za vodstvo!

 

 

Nakon postignutog gola Lokomotivina igra je bila tečnija, igrači su djelovali opušteniji. Do kraja prvog dijela imali smo još četiri sjajna udarca, među ostalim i vratnicu Aliyua, no rezultat se do kraja prvog dijela nije mijenjao.

Lokomotiva je ušla dobro u drugi dio, nastavila je s kombinatorikom iz prvog poluvremena. U 56. minuti nakon krasnog prodora Hadžića, suđen je kazneni udarac, te je kapetan Pivarić povisio prednost.
No onda je uslijedila 70. minuti kada je Cipetiću suđen kazneni udarac, te je zaradio drugi žuti karton. Gosti su smanjili iz kaznenog udarca. Lokosi su s igračem manje dobro odolijevali napadima Rijeke, sve do 90. minute, kada je suđen novi kazneni udarac za Rijeku. U sudačkoj nadoknadi gosti trećim golom preokreću rezultat. Nesvakidašnji tijek utakmice.

 

LOKOMOTIVA - RIJEKA 2:3

12' 1:0 strijelac Sherif Kallaku
56' 2:0 strijelac Josip Pivarić (11m)
70' 2:1 strijelac Murić (11m)
90' 2:2 strijelac Murić (11m)
90'+2 2:3 strijelac Kulenović


 

 

početna postava: Santini, Pivarić, Papadopoulos, Lešković, Cipetić, Cokaj, Đira, Petrak, Kallaku, Hadžić, Aliyu
klupa: Hendija, Marković, Šimić, Sammir, Čeliković, Osmanković, Emerson, Marin, Chajia