NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Slaven Belupo 3:0

Lokomotiva je u utorak dočekala Slaven Belupo u Kranjčevićevoj te ostvarila svoju četvrtu pobjedu u nizu!

Lokomotiva je od početka susreta bila bolja momčad na terenu. Nažalost, untatoč nekoliko sjajnim prilikama, Lokosi nisu poentirali u prvom dijelu.
U 18. minuti Fran Karačić je s 25 metara pogodio spojnicu vratnice i stative, no lopta se odbila s vanjske strane. U 38. minut susreta "neuništivi" Ivan Krstanović u izglednoj prilici pucao je prema vratima Lokomotive, no vratar Grbić sjajno je obranio udarac. Sve u svemu, unatoč boljoj igri Lokomotive, rezultat u prvom poluvremenu je bez pogodaka.

U drugom poluvremenu bili smo bez pogodaka sve do 59. minute, kada su Lokosi "blitzkriegom" u dvije minute postigli dva pogotka! Prvo je Myrto Uzuni postigao pogodak za vodstvo Lokomotive, a svega stotinjak sekundi nakon toga Lokosi su povećali vodstvo na 2:0!

U trenutku pisanja lomila su se koplja da li je riječl o golu Marka Tolića ili autogolu Jeffrena, no najbitnije je da Lokosi su u prvih sat vremena imali 2:0 vodstvo koje su kasnije postavili konačnih 3:0 pogotkom Budimira iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi.

 

LOKOMOTIVA - SLAVEN BELUPO 3:0

59' 1:0 strijelac Myrto Uzuni
61' 2:0 autogol Jeffren
90+2 Mario Budimir (11m)

 

 

Početna postava: Grbić, Marković, Kolinger, Mersinaj, Karačić, Cokaj, Jakić, Uzuni, Tuci, Kastrati
klupa: Hendija, Atiemwen, Vojković, Rakić, Kovačić, Budimir, Čeliković, Halilović, Gluhaković