NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Slaven Belupo 3:1

Lokomotiva i Slaven Belupo zatvorili su 29. kolo u ponedjeljak u Kranjčevićevoj. Unatoč vodstvu Slaven Belupa, Lokomotiva je nastavila s dobrom igrom i potpuno preokrenula rezultat na 3:1 uz dva pogotka Dabre i gola Aliyu Brava!

 

 

Lokomotiva se od početka susreta autoritativno postavila na terenu te diktirala tempom igre, koja se igrala praktički samo prema golu Slavena. Međutim kako to biva, nakon tri sjajne prilike koju nismo iskoristili u prvom dijelu, Slaven je u brzoj kontri u 44. minuti, u kojoj je prethodilo prekršaj nad Vasiljem koji je ozlijeđen ležao na terenu što nije smetalo igrače Slavena koji su postigli pogodak preko Crnca.

Odmah po ulasku u drugom poluvremenu Marko Dabro je postigao pogodak s bijele točke za poravnjanje rezultata. Poletni Lokosi nastavili su sa sjajnom igrom te su nizali prilike, koje su i oplodili u 77. minuti kada je Dabro postigao svoj drugi pogodak na utakmici! Lokosi tu nisu stali, nastavili su dominirati i opsjedati gol Slavena, a konačnu točku na i stavio je Aliyu Bravo u sudačkoj nadoknadi za konačnih 3:1.

LOKOMOTIVA - SLAVEN BELUPO 3:1

44' 0;1 za Slaven Belupo, strijelac Crnac
48' 1:1 strijelac Marko Dabro
77' 2:1 strijelac Marko Dabro
92' 3:1 strijelac Aliyu

 

 

početna postava: Nevistić, Salihu, Aliyu, Kačavenda, Marić, Milićević, Pivarić, Soldo, Cipetić, Kulenović, Vasilj
klupa: Hendija, Čondrić, Maleš, Dabro, Smakaj, Špeljak, Stojković, Krivak, Vranjković