NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Slaven Belupo 3:1

Nakon remija u Osijeku, u subotu smo ugostili Slaven Belupo u Kranjčevićevoj. U početnim minutama susreta dojma smo da je gost pokazao veću inicijativu na terenu, no srećom bez ozbiljnije prigode za ugroziti vratara Grbića. Kako je vrijeme odmicalo Lokosi su bivali opasniji te stvarali prigode.
Hujber je u 14. minuti sjajno ubacio s desne strane vanjskom nogom, pronašao Rakića koji je u sjajnoj situaciji promašio okvir vrata. Prijelomni trenutak dogodio se u 34. minuti susreta. Datković je napravio neoprezan prekršaj u šesnaestercu te su gosti dobili zasluženi kazneni udarac koji je izrealizirao neuništivi Krstanović.
Primljeni gol probudio je Lokose, koji su, figurativno rečeno, ubacili u višu brzinu, te u 42. minuti postigli pogodak za izjednačenje preko Radonjića, tako da smo prvo poluvrijeme ispratili s rezultatom 1:1.

U drugom poluvremenu vidjelu smo pravu rapsodiju u momčadi Lokomotive! Lepršavi, atraktivni, brzi i ubojiti! Lokomotiva je u drogm dijelu pokazala svoje pravo lice te od početka drugog dijela, već u 49. minuti Đorđe Rakić je nakon fantastične akcije Lokosa postigao pogodak za preokret rezultata, te svoj prvijenac u službenoj utakmici Lokomotive! Konačnih 3:1 postavio je dvostruki strijelac Radonjić u 72. minuti.

Sjajna predstava igrača Lokomotive na čelu s trenerom Tomićem, te velika tri boda za bjeg pred glavnim konkurentima za europskim pozicijama u ligi! Idući tjedan nastupa stanka u HNLu zbog odigravanja utakmica nacionalnih reprezentacija, a nakon toga dolazi nam Rijeka u Kranjčevićevu!

 

 

LOKOMOTIVA - SLAVEN BELUPO 3:1

34' 0:1 za Slaven Belupo (11m), strijelac Ivan Krstanović iz kaznenog udarca
42' 1:1 strijelac Dejan Radonjić
49' 2:1 strijelac Đorđe Rakić
72' 3:1 strijelac Dejan Radonjić

 

 

početna postava: Grbić, Hujber, Datković, Uzuni, Radonjić (92' Babić), Ivanušec (89' Drožđek), Rakić (68' Kastrati), Kolinger, Jakić, Burić M., Majstorović
klupa: Hendija, Drožđek, Babić, Mlinar, Kastrati, Burić