NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Slaven Belupo 6:1

Rapsodija u Kranjčevićevoj! Lokomotiva je u petak ugostila Slaven Belupo u Kranjčevićevoj, te slavila u velebnoj pobjedi s čak šest postignutih pogodaka!

Gosti su krenuli silovito držeći visoki ritam pred vratima Lokomotive. U početnih petnaestak minuta Lokomotiva je bila u podređenom položaju. No zatim u 17. minuti prva ozbiljnija prilika za Lokose i pogodak! Drožđek se silovito sjurio i sjajno asistirao Marku Toliću, koji pogađa svoj prvijenac u HNL-u u dresu Lokomotive!


U manje od dvije minute ponovio se pogodak Lokomotive, ovoga puta efektni gol postigao je Lirim Kastrati! Pape Assane dobio je, u najmanju ruku, nezgodan udarac, te je u 42. minuti morao napustiti igru, a umjesto njega ušao je Cokaj. U nastavku je bilo još prilika za zgoditak, da budemo precizni, s obje strane, jer gosti su imali prečku iz slobodnog udarca, no rezultat je pri kraju prvog dijela ostao 2:0 za Lokomotivu. 
Odmah pri početku drugog dijela, prvijenac u dresu Lokomotive postigao je Enis Cokaj za visokih 3:0! Lokomotiva se nakon trećeg pogotka još više zahuktala, te je u 50. minuti Lirim Kastrati postigao svoj drugi pogodak! U 55.minuti neuništivi Ivan Pape Krstanović iz kaznenog udarca umanjio je prednosti Nezaustavljivi Kastrati u 61. minuti je fenomenalno poigrao braniče Slavena te ne sebično asistirao Drođžeku. Konačnih 5:1 postavio je Oliver Petrak u 80. minuti susreta!

Fenomenalna večer i rapsodija odabranika Gorana Tomića! Čestitamo Cokaju i Petraku na prvijencima! Čestitamo kapetanu Denisu Kolingeru na ostvarenom 101. nastupu u dresu Lokomotive! Čestitamo Franu Karačiću na 100. nastupa u Lokomotivi!

 

LOKOMOTIVA - SLAVEN BELUPO 6:1


17' 1:0 strijelac Marko Tolić
19' 2:0 strijelac Lirim Kastrati
46' 3:0 strijelac Enis Cokaj
50' 4:0 strijelac Lirim Kastrati
55' 4:1 strijelac Ivan Krstanović (11m)
60' 5:1 strijelac Domagoj Drožđek
80' 6:1 strijelac Oliver Petrak


 

Početna postava: Grbić, Datković, Kolinger, Mersinaj, Karačić, Petrak, Tolić, Assane, Drožđek, Budimir, Kastrati
klupa: Hendija, Hujber, Arežina, Majić, Tuci, Cokaj, Smoljo, Emerson, Halilović