NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Varaždin 2:0

U utorak smo dočekali pravi ljetni dan u Zagrebu! Po sunčanom i toplom danu ugostili smo Varaždin u Kranjčevićevoj te ostvarili pobjedu kojom smo opet zasjeli na drugo mjesto lige.
Sammir je utakmicu trebao početi s klupe za pričuve, međutim nažalost se prije same utakmice ozlijedio te nije konkurirao na utakmici.

Lokomotiva je dominirala i stvarala prilike od samog početka susreta. Najbolju priliku imao je Tuci u 34. minuti susreta kada je s dva metra uspio promašiti okvir gola. Međutim u sudačkoj nadoknadi uspio se iskupiti i postići vodeći pogodak za 1:0 u prvom dijelu!

Lokomotiva je bila apsolutno dominantna i u drugom dijelu. Nevjerojatno koliko prilika je imala Lokomotiva, međutim u završnici nisu uspjeli pogoditi vrata Varaždinovog Nevistića. No u 85. mibnuti Jakić je s gotovo trideset metara postigao pogodak za 2:0!

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat utakmice, jer u prvoj minuti sučeve nadokande je Marko Tolić maestralno postigao pogodak za 3:0, međutim gol je poništen zbog zaleđa.

 

LOKOMOTIVA - VARAŽDIN 2-0

1:0 45+1' strijelac Indrit Tuci
2:0 85' strijelac Kristijan Jakić

 

 

početna postava: Grbić, Čeliković, Kolinger, Kovačić, Gluhaković, Cokaj, Petrak, Tolić, Uzuni, Tuci, Kastrati
klupa: Hendija, Atiemwen, Marković, Rakić, Budimir, Mersinaj, Jakić, Halilović