NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Varaždin 2:2

Nakon tjedne stanke zbog utakmica nacionalnih sastava, u petak smo dočekali Varaždin u Kranjčevićevoj i doživjeli pravi triler pun uzbuđenja. 

Vrijedi istaknuti kako je danas debitirao Kyriakos Papadopoulos, koji se našao u početnoj postavi.

Lokomotiva je započela silovito susret, stvarala je poluprilike i kružila oko gola Varaždina, a zatim u sedmoj minuti susreta hladan tuš. Iz prvog udarca na gol Delić je s dvadesetak metara pogodio gol za vodstvo Varaždina. No vodstvo Varaždina nije dugo trajalo, jer već u desetoj minuti Lokomotiva je izjednačila, a svoj drugi pogodak postigao je Moutir Chajia.

Do kraja prvog dijela Lokomotiva je stvarala prilike i imala upućene udarce, dok je Varaždin bio podređeni suparnik na terenu, no nažalost, rezultat prvog poluvremena bio je 1:1

Varaždin je ušao bolje u drugo poluvrijeme, Lokosi su bili podređena momčad na terenu. To je i nagradilo goste u 60. minuti kada je nakon ubačaja Varaždina vratar Hendija boksao loptu u svoju mrežu. Pogodak Varaždina dodatno je galvanizirao Lokose, koji su žustro krenuli po pogodak. 

Lokomotiva je vršila opsadu pred Varaždinovim šesnaestercem, no pogodak smo dočekali tek u 89. minuti kada je Papadopoulos postigao prvijenac za konačnih 2:2.

 

LOKOMOTIVA - VARAŽDIN 2:2

7' 0:1 strijelac Delić
10' 1:1 strijelac Chajia
60' 1:2 Hendija autogol
89' 2:2 strijelac Papadopoulos

 

 

Početna postava: Hendija, Pivarić, Papadopoulos, Kolinger, Karačić, Đira, Petrak, Chajia, Tahiraj, Šimić, Tuci
klupa: Alex, Malikji, Kovačić, Budimir, Čeliković, Cokaj, Ibishi, Acquah, Kallaku