NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokomotiva - Varaždin 3:3

U petak smo otvorili 3. kolo protiv Varaždina u Kranjčevićevoj. Nakon sjajne igre u prvih 20 minuta, gubili smo 0:2 na poluvremenu, no u drugom poluvremenu uspjeli smo se vratiti na konačnih 3:3 i u iznimno uzbudljivoj utakmici osvojili smo veliki bod.

Nakon prošlotjednog izbivanja, Indrit Tuci opet je u početnom sastavu, od promjena u odnosu na zadnju utakmicu Bulatović konkurira s klupe, a Goričan i Leovac su zbog zadobivene ozljede protiv Gorice ovu utakmicu izostali. Prije početka susreta došlo je do promjene u dolje navedenom sastavu - umjesto Šotičeka Kačavenda započinje u prvih jedanaest.

Lokomotiva je krenula ofenzivno od početka i stvorila tri dobre prilike, međutim bez ugroze gola Zelenike. Nakon početnih petnaest minuta dominacije i napada Lokomotive, Varaždin je u tri minute postigao dva pogotka. 

U drugom poluvremenu smanjili smo rezultat u 58. minuti kada je nakon sjajno izvedenog kornera Stojković naciljao Kalaicu koji postiže gol glavom za smanjenje rezultata. Kako je vrijeme odmicalo kiša je padala umanjenim intenzitetom a Lokomotiva bivala sve opasnija. Luka Stojković je uz asistenciju upisao i dva pogotka za konačnih 3:3.
 

 

LOKOMOTIVA - VARAŽDIN 3:3

19' 0:1 strijelac Mitrovski
22' 0:2 strijelac Brodić
58' 1:2 strijelac Kalaica
65' 1:3 strijelac Brodić
71' 2:3 strijelac Stojković
79' 3:3 strijelac Stojković

 

 

Početna postava: Čavlina, Milićević, Mersinaj, Kalaica, Vranjković, Bubanja, Marić, Stojković, Kačavenda, Kanižaj,Tuci
Klupa: Šubarić, Živković, Matić, Mašić, Šotiček, Bošković, Smakaj, Krivak, Fetai, Bulatović, Žilinski, Canjuga