NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokos Pjaca u europskom velikanu Juventusu

Čestitamo Marku Pjaci na ostvarenom transferu u Juventus! Veoma smo ponosni što je klinac s Kajzerice, koji je nogometnu afirmaciju i sportsko sazrijevanje stekao u Lokomotivi, jučer službeno predstavljen u europskom velikanu Juventusu!

Pjaca je za seniorsku momčad debitirao 24. veljače 2012. s tek 16 godina, a njegov napredak od tada je fantastičan. Postaje redoviti član prve momčadi, sve važniji igrač da bi u sezoni 2013./2014. igrao sjajno i zabio 7 golova. Ukupno je za Lokomotivu odigrao 50 službenih utakmica, da bi na početku sezone 2014./2015. ostvario transfer u Dinamo.

Marko je oduvijek oduševljavao svojim igrama, pristupom nogometu, profesionalizmom, ali i svojim vedrim karakterom, zrelim razmišljanjima te sjajnim kućnim odgojem. Veoma smo sretni što je Marko Pjaca u međuvremenu postao najbolji igrač hrvatske lige, standardni reprezentativac koji je zintrigirao nogometnu Europu, koji je naposljetku na velika vrata ušao u talijanski gigant Juventus! 

Marko, ovim putem ti želimo puno zdravlja i sreće u daljnjoj karijeri! Navijamo i vjerujemo u tebe, radujemo se što ćeš u godinama koje slijede sve oduševljavati u dresu Vatrenih!