NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lokosi se uključili uhumanitarnu akciju Put za život

Lokosi podržavaju humanitarnu akciju i ponovo pokazuju svoje veliko srce.

Na današnjoj utakmici  7. kola HT Prve lige, naši igrači su na teren istrčali u majicama humanitarne akcije Put za život.

Naime, poduzetnica Nena Mrkonjić, stavila je sav svoj posao sa  strane i odlučila pomoći prijateljima ,odnosno po prvi put ima priliku volontirati.

Miljenko, Tomislav i Marko, biciklima će krenuti na put dugačak oko 1500 km. Proći će kroz 4 zemlje (Frankfurt – Imotski), a sve to samo s jednim i isključivo humanitarnim ciljem. Miljenko je prije 10 godina pobijedio rak limfnih žlijezda stoga ovim putem želi motivirati i ohrabriti svu oboljelu djecu. Sav prikupljen novac bit će doniran. 50% novaca ide Njemačkoj bolnici u kojoj se Miljenko liječio, a 50% namijenjeno je udruzi Sanus koja je svoj rad posvetila djeci koja boluju od malignih bolesti.

Predivan projekt koji u konačnici samo želi vratiti osmjeh djetetu na lice koje nije u mogućnosti dobiti sve što je potrebno. Pratite, bodrite, ako možete i uključite se, jer kako kaže Miljenko: „Put za život je put za sve nas koji vjerujemo i ne želimo odustati čak i kad nam se čini da više ne možemo.

Gdje postoji želja postoji i put, put za život.

We ride against cancer ❤️

Podržite i Vi ovu plemenitu akciju!