NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Luka Hujber: U Zaprešić idemo po pobjedu!

Luka Hujber debitirao je za seniorsku momčad Lokomotive u sezoni 2016./2017., u narednoj  sezoni 2017./2018 bio je najmlađi strijelac sezone Prve HNL postigavši gol u 8. kolu Interu iz Zaprešića s točno 18 napunjenih godina, jednim mjesecom i 25 dana.

Strpljivo je čekao svoju prigodu za minutažu, jer nije lako kada ti na poziciji igra ponajbolji desni bek lige i kapetan Lokomotive, Fran Karačić. No svaki put kada bi dobio priliku, pokazao bi raskoš svog talenta i snagu, tako je bilo i prošlo kolo protiv Varaždina, gdje je prvi put bio starter u početnoj postavi i pružio sjajnu igru:

"Znao sam da će kad tad doći moja prilika, osjećao sam se odlično i motivirano, jer je to bila moja prva utakmica ove sezone u HNL-u."

Iduće kolo gostujemo u Zaprešiću, svaka momčad ima gostovanje i suparnika s kojima ima lošiju međusobnu statistiku, i s kojim se može konstatirati da im suparnik jednostavno - ne leži.

"U Zaprešić idemo po pobjedu. Svi znamo kako je Inter nezgodna i čvrsta ekipa, ali ako mi budemo pravi, a znam da hoćemo, vjerujem da možemo uzeti sva tri boda."

Dobre igre nisu prošle ne zapaženo, te je Luka dobio po drugi put poziv u U21 reprezentaciju:

"Da, imao sam do sada već jedan poziv. O mladoj reprezentaciji, igračima i stručnom stožeru mogu reći sve najbolje. Ekipa me prihvatila na najbolji mogući način. Nadam se da ću dobiti priliku i  zaigrati te opravdati svoj poziv!"