NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Luka Ivanušec: Ući među četiri ekipe u Kupu nije mala stvar

Nakon plasmana u polufinale Kupa i ususret utakmici sa Cibalijom u Kranjčevićevoj, Luka Ivanušec podijelio je sa nama svoje dojmove I razmišljanja:

“Očekujem tvrdu utakmicu kao što je bilo i u Vinkovicima. Cibalija je ekipa koja je jako digla formu u odnosu na početak prvenstva. To je ekipa koju iznimno respektiramo. Tu će biti  i faktor terena koji će dodatno otežati stvari, da razvijemo našu pas igru koju mi želimo, ali ući ćemo u tu utakmicu kao i u svaku drugu, s ciljem da pobijedimo i nadam se da ćemo to i ostvariti.

Kakav je osjećaj nakon odlučujućeg gola u Kupu? Uvijek je lijepo zabiti. Pogotovo kada je to za polufinale Kupa. Ući među četiri ekipe u Hrvatskoj nije mala stvar. Čekamo ždrijeb kako bi saznali protivnika u polufinalu i ako će biti sreće možda dođemo i u finale!

Umor? Imamo tri utakmice u  osam dana, umor će se možda malo i osjetiti, biti će malo I teže noge, no mi smo mlada ekipa i ekipa koja želi sto vise igrati. Tako da nama čak i više odgovara kada je prije utakmica, da ne čekamo tjedan dana za iduću utakmicu. Kada izađemo na teren zaboraviti ćemo na eventualni umor i dati ćemo sve od sebe kako bi pobijedili!”

Ovim putem podsjećamo kako su ulaznice za Cibaliju besplatne, te pozivamo sve navijače, simpatizere i gledatelje u Kranjčevićevu!