NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Luka Ivanušec: Vjerujem da ćemo biti bolji ove sezone, i što se tiče same igre i sto se tiče rezultata

Luka Ivanušec prometnuo se u prvo ime ljetnjih priprema. Nakon što je Luka furiozno započeo prošlu sezonu, te nastupio za Hrvatsku reprezentaciju i postao najmlađi strijelac Vatrenih u povijesti, drugi dio sezone imao je problema s ozljedom. Ove ljetnje pripreme Luka je u prve dvije utakmice postigao dva prekrasna pogotka.

Prvi gol protiv Balzana je u solo prodoru nanizao trojicu igrača i zatim loptom prebacio golmana. Drugi gol protiv Dinamo Bukurešta je zaista bio senzacionalan. Luka je s malo više od dvadeset metara lansirao projektil u suprotni gornji kut, fenomenalan udarac i posve neobranjiv za suparničke vratare. Upitali smo Luku za komentar:

"Oporavio sam se od ozljede i osjećam se odlično! Drago mi je da mogu dalje normalno trenirati i nadam se da više neće bit nikakvih ozljeda. Što se tiče priprema sve ide super. Odlično treniramo i svi dajemo svoj maksimum. Bilo je težih i lakših treninga, ali sve u svemu odlično sve teče. Imamo još tri tjedna da usavršimo igru do početka HNLa, iako smo i protiv rumunjskog Dinama jako dobro izgledali.

U slobodno vrijeme ja i suigrači dosta pričamo i družimo se,Naravno igra se i Playstation."
Na vječito pitanje preferira li nogometnu igru PES ili FIFU Luka odgovara:
"Najviše se igra FIFA, Najčešće igram protiv svog cimera Majera. Od njega sam bolji, a s Doležalom sam podjednak.

Vjerujem da ćemo biti bolji ove sezone,i što se tiče same igre i sto se tiče rezultata. Gledajući kadar koji imamo očekujem da budemo među prve tri ili četiri momčadi na ljestvici.te da izborimo kvalifikacije za Europsku ligu."

Osamnaestogodišnji Luka je ovo ljeto i maturant. - "Još imam dva ispita iz mature,ostala je matematika i hrvatski, Biti će mi puno lakše kad to riješim, a što se tiče fakulteta još uvijek razmišljam."