NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Luka Ivanušec: Željan sam igre, radujem se svakom treningu!

Luka Ivanušec vratio se prošli vikend nakon što je pauzirao zbog manje ozljede i svojom igrom na Rujevici pokazao koliko je željan igre:
 

„ Jako mi je drago što sam se vratio. Osjećam se odlično. Ozljeda je sada iza mene i nadam se da će tako i ostati, te da ću normalno trenirati i igrati. Dugo nisam igrao, te sam jako željan igre, radujem se svakom treningu i svakoj utakmici, najbitnije je da sada sve bude kako treba biti.

Protiv Rijeke smo odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, te  malo pali u drugom poluvremenu. Vidi se pomak u igri u odnosu na prve dvije utakmice. Mislim da će igra u svakoj narednoj utakmici biti sve bolja, i da će rezultat u konačnici to i pokazati.

U četiri dana imamo dvije važne utakmice, protiv Dinama i Hajduka. Što se tiče Hajduka, znamo da nam je ta Kup utakmica jedna velika prilika i napraviti ćemo sve da to iskoristimo.

Vezano za Dinamo, mi idemo svaku utakmicu na pobjedu. Izgubili su s visokim rezultatom na Rujevici i ne znam hoće li to podsvjesno utjecati na njh, vjerojatno će imati taj poraz u podsvjesti, nemaju najboljeg igrača Soudanija, tako da ćemo tu probati izvući pozitivan rezultat!“