NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Luka Ivanušec: Znamo da Gorici utakmica puno znači, no dati ćemo sve od sebe da sezonu završimo s pobjedom!

Luka Ivanušec ususret zadnjeg kola protiv Gorice podijelio je s nama svoja razmišljanja:

"Znamo da Gorici ova utakmica puno znači, da još mogu izboriti plasman u kvalifikacije za Europsku ligu i dati će sve od sebe da nas pobijede, ali isto tako i mi ćemo dati sve od sebe da sezonu završimo s pobjedom, te koliko toliko popravimo sliku za kraj prevenstva!

Možemo očekivati jednu odličnu utakmicu između dvije ekipe koje žele igrati nogomet, jedina stvar koju mogu reći je da ćemo dati sve od sebe da tu zadnju utakmicu i odigramo na pravoj razini. Nadam se našoj pobjedi.

Što se tiče sezone, nikako ne mogu biti zadovoljan momčadski,imali smo Europu u svojim rukama i na kraju smo je prokockali i jos uvijek ne mogu shvatiti kako smo tako pali u igri u drugom dijelu prvenstva, te naravno da ne mogu bit zadovoljan.

Što se tiče mene individualno, zadovoljan sam sa sezonom,odigrao sam puno utakmica, stekao određeno iskustvo,bilo je i boljih i slabijih utakmica, ali kad podvučem crtu, nakon svega dao bi si prolaznu ocjenu za sezonu.

Činjenica je da sam odigrao sam puno utakmica u sezoni, ali neće nikako biti problem nastup na U21 Euru. Puno odigranih utakmica biti će samo jedan plus i mislim da me taj kontinuitet igara samo drži u formi, imat ću tjedan dana za odmor tako da ću i energetski biti spreman za sve izazove koji su pred U21 reprezentacijom!

Utječu li na mene medijski napisi oko transfera? Ništa što se tiče špekulacija i natpisa o mojem transferu ne utječe na mene. Ja samo treniram i radim, kad dođe vrijeme za transfer tada ću razmišljati o njemu, sada samo želim ovo zadnje kolo sa Lokomotivom odraditi najbolje što mogu, a poslije toga ćemo vidjeti što i kako dalje.”