NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Mario Tokić više nije trener Lokomotive

Mario Tokić više nije trener Lokomotive.

Mario Tokić došao je u Lokomotivu kao pomoćni trener pod mandatom Sretena Ćuka u siječnju 2016. godine, nakon Ćukovog odlaska s Kajzerice zbog angažmana u Iranu, vodio je Lokose kao glavni trener do dolaska profesora Valentina Barišića, koji je, nažalost, zbog zdravstvenog stanja napustio klupu Lokomotive nakon desetak dana, te je Tokić tada u najosjetljivijem razdoblju, na dan utakmice prvog pretkola Europske lige protiv andorske Santa Colome ponovno preuzeo momčad, u lipnju 2016. godine. 

Mario Tokić vodio je uspješno Lokose kroz Europska pretkola, davajući sve veću minutažu tadašnjim juniorima Ivanušecu i Majeru, etablirao je pojedine igrače i posložio momčad koju je tada preuzeo Tomislav Ivković nekoliko dana uoči utakmice trećeg pretkola protiv ukrajinske Vorskle.

Tokić je nastavio svoj rad kao pomoćni trener Ivkoviću, koji je nakon 15. kola u studenom 2016. godine napustio Lokomotivu zbog angažmana u Saudijskoj Arabiji. Tako da je Tokić od tada u kontinuitetu vodio Lokose kao glavni trener. Od tada je Mario Tokić vodio točno 40 utakmica Lokosa, s prosjekom osvojenih 1.3 boda po utakmici.

NK Lokomotiva zahvaljuje Mariju Tokiću na dosadašnjem radu u Lokomotivi, te mu želi puno uspjeha u daljnjoj karijeri!