NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Myrto Uzuni: Veliki sam prijatelj s Ismajlijem iz Hajduka

Myrto Uzuni u velikoj je formi. Sjajne igre oplemenjuje pogotcima i asistencijama, a posebno je impresivno kako je u nepuna četiri tjedna odigrao čak sedam natjecateljskih utakmica, uključujući i punu minutažu za Albansku reprezentaciju protiv Turske i Malte.

"Ne osjećam uopće umor zbog velikog broja utakmica. Naporno i kvalitetno treniramo i spremni smo za bitnu utakmicu s Hajdukom! Hajduk je ove polusezone puno bolji nego prije, i iznimno su jaki.

U stalnom sam kontaktu s Ardianom Ismajlijem iz Hajduka, veliki smo prijatelji i obojica smo reprezentativci Albanije. On neće igrati protiv nas u nedjelju zbog žutih kartona, baš jučer sam ga nazvao i rekao mu da namjerno preskače utakmicu jer se boji igrati protiv mene!" - kroz smijeh priča Myrto.

"Mi igramo doma. I moramo pobijediti. Na kraju ćemo se plasirati u Europu. Posjedujemo tu kvalitetu i imamo pobjednički mentalitet!"

 

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 14.4.2019. u 19:00 sati. Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 70 kuna, dok je cijena ulaznice za gostujuću istočnu tribinu 50 kuna. 

Ulaznice će se moći kupiti na blagajni stadiona u subotu od 12:00 do 18:00 sati, te na dan utakmice u nedjelju dva sata prije početka susreta, dakle od 17:00 sati.

Apeliramo na gledatelje da zbog velikog interesa osiguraju svoje ulaznice što prije kako bi izbjegli velika čekanja i gužve.