NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Odigrana prijateljska utakmica Maribor - Lokomotiva

Lokomotiva je iskoristila vikend pauzu zbog utakmica nacionalnih reprezentacija za odigravanje prijateljske utakmice protiv slovenskog velikana Maribora u gostima.

Silvijo Čabraja nije na raspolaganju imao devet igrača Lokomotive koji su sa svojim reprezentacijama (Smakaj - Kosovo U21, Mersinaj - Albanija, Bubanja - Crna Gora, Kačavenda, Stojković i Čavlina U21 Hrvatska, Šotiček, Krivak i Matić Hrvatska U19).

Lokomotiva je počela u ovom sastavu: Šubarić, Salihu, Aliyu, Kulenović, Tuci, Marić, de Haas, Milićević, Hanuljak, Goričan i Vranjković. Na klupi su bili Vincelj, Žilinski, Kukavica, Cipetić, Batur, Vasilj i Baždarić.

Lokomotiva je povela u 38. minuti. Milićević je ubacio s lijeve strane te filigranski točno uposlio Aliyua koji postiže pogodak.

U 42. minuti Lokosi povećavaju vodstvo. Vrlo slična akcija kao i kod prvog gola: Milićević je probio lijevu stranu te ubacio uposlivši Kulenovića koji postiže gol. S rezultatom 0:2 smo i završili prvo poluvrijeme na utakmici.

Drugo poluvrijeme doživjeli smo buđenje Maribora gdje su Sirk i Guerrico postigli čak pet pogodaka. U 60. minuti domaćini su smanjili rezultat golom Sirka. Dvije minute kasnije bovi pogodak. Maribor izjednačuje rezultat golom Guericca. U 68. minuti preokret rezutata! Drugi pogodak Sirka za 3:2 za Maribor. Četiri minute kasnije Sirk postiže hattrick za 4:2. U 82. minuti Guerrico povećava vodstvo drugim zgoditkom za konačnih 5:2 u Mariboru.

 

LIVE STREAM: