NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Održana Izborna skupština NK Lokomotive

Dana 16.12.2019. u prostorijama NK Lokomotive, Radoslava Cimermana 7 na Kajzerici, održana je Izborna Skupština NK Lokomotiva na kojoj su predsjednik kluba Tin Dolički i direktor kluba Božidar Šikić, te su izvijestili članove Skupštine o radu kluba u proteklih 12 mjeseci.

Izvršni direktor Dennis Gudasić  prezentirao je financijsko poslovanje u 2019. Usvojeno je financijsko izvješće za 2018.god. i plan poslovanja za 2020. godinu. Napomenuo je da su sportski rezultati Kluba više nego hvalevrijedni ako se uzme u obzir Lokomotivin budžet u odnosu na troškove klubova koji su pri vrhu tablice 1. HNL-a.

NK Lokomotiva ima samo nekoliko bodova manje od klubova čiji je budžet 3-4 puta veći od budžeta NK Lokomotive. Ako gledamo odnos uloženog i potrošenog prema broju bodova onda je Lokomotiva prva na ljestvici. Prva momčad osigurala je mjesto u polufinalu hrvatskog kupa a škola nogometa se smatra među najboljima u Hrvatskoj.

 

U nove četverogodišnje mandate izabran je novi Nadzorni odbor u sastavu Andrija Rašić, Miroslav Lovrić i Nenad Strugar, dok su novi članovi Skupštine postali Marko Smiljanić i Željko Tokić.   

 

Za novi mandat u trajanju od četiri godine je ponovno izabran Predsjednik Tin Dolički, direktor Božidar Šikić i Izvršni Odbor u sastavu:      

 

Predsjednik: Tin Dolički

dopredsjednik: Mario Kišić

dopredsjednik: Jurica Čabraja

član Izvršnog Odbora: Božidar Šikić

član Izvršnog Odbora: Dennis Gudasić