NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Održana redovna skupština Lokomotive

U ponedjeljak, 14.12.2020, pod strogim epidemiološkim mjerama, održana je redovna Skupština NK Lokomotive. Pri samom početku održana je minuta šutnje za preminulog Ottu Barića, bivšeg nogometaša i trenera NK Lokomotive, jednog od najvećih hrvatskih nogometnih trenera koji je svoju trenersku karijeru započeo upravo u Lokomotivi.

Na Skupštini je direktor kluba Božidar Šikić izvijestio članove Skupštine o radu kluba u proteklih 12 mjeseci. Podsjetimo, protekla sezona je rezultatski najuspješnija sezona u povijesti, u kojoj je Lokomotiva osvojila 65 bodova I drugo mjesto u ligi, uz finale hrvatskog Kupa.

Izvršni direktor Dennis Gudasić prezentirao je projekciju financijskog poslovanja u 2020 u kojoj će klub, zahvaljujući znatnom povećanju prihoda od transfera igrača ostvariti značajan pozitivan rezultat u poslovanju. Skupština je također usvojila završno financijsko izvješće i revizorsko izvješće za 2019. godinu, rebalans financijskog plana i plana zaduživanja za 2020. godinu i financijski plan poslovanja za 2021. godinu.