NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Osijek - Lokomotiva 1:0

U sklopu 35. kola gostovali smo u osječkom Gradskom vrtu i u vrlo tvrdoj utakmici sa čak osam žutih kartona upisujemo minimalni poraz.

U odnosu na proteklo kolo i remi u Gorici, izostao je Josip Pivarić zbog crvenog kartona, tako da je kapetansku vrpcu preuzeo Lukas Kačavenda.

Od prve minute Osijek je bio iznimno opasan. Nevistić je ostvario nekoliko sjajnih obrana, prvo Caktašu pa Bartolecu, te nosi glavne zasluge zašto Osijek nije vodio već u početnih desetak minuta.

Prvi udarac Lokomotive uputio je Aliyu, nakon krasnog primanja pucao je s dvadesetak metara, međutim neprecizan udarac odlazi preko gola.

U 26. minuti Osijek je poveo. Lovrić je izveo korner, po podu dodao Jurčeviću koji je asistirao Žaperu za 1:0.

U 39. minuti još jedna sjajna obrana Nevistića! Pucao je Lovrić iz slobodnog udarca s tridesetak metara, no Nevistić sjajno reagira.

U drugo poluvrijeme ušli smo s izmjenom, u svlačionici je ostao Vasilj umjesto kojeg je ušao Luka Stojković. U drugom poluvremenu gledali smo drugačiju, osorniju, agresivniju, ofenzivniju i opasnu Lokomotivu. Zaredale su se akcije i pritisci na gol Osijeka, imali smo i pet udaraca, međutim bez postignutog gola.

U 84. minuti u igru je ušao nadareni Lokomotivin kadet Fabijan Krivak. Krivak je ušao u igru u zadnjim minutama protiv Rijeke. Ušao je u igru umjesto Aliyua.

Do kraja utakmice rezultat se nije mjenjao, te smo upisali minimalni poraz u zadnjem gostovanju ove sezone.

U zadnjem kolu dočekujemo Šibenik u Kranjčevićevoj.

 

OSIJEK - LOKOMOTIVA 1:0

26' 1:0 za Osijek, strijelac Žaper

 

Početna postava: Nevistić, Milićević, Mersinaj, Soldo, Vranjković, Marić, Cokaj, Kačavenda, Vasilj, Aliyu, Kulenović
Klupa: Hendija, Salihu, Roca, Žilinski, Smakaj, Goričan, Stojković, Išlić, Krivak