NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Osijek - Lokomotiva 1:0

Osijek i Lokomotiva zaključili su 31. kolu u osječkom Gradskom Vrtu. Domaćin je pobjedio golom iz kaznenog udarca u 55. minuti. koji je za Osijek realizirao Perošević.

Prvi udarac na utakmici vidjeli smo u 15. minuti kada je Knežević pucao na gol Šempera, no od bloka lopta odlazi u korner. Pred kraj prvog dijela Antunović je izašao sam pred vratara Malenicu, no lopta odlazi pored gola.

U drugom poluvremenu imali smo dvostruku izmjenu, umjesto Grezde ušao je Fran Karačić, a umjesto Ćorića Ali Karimi. U 55. minuti dogodio se kontakt u Lokomotivinom kaznenom prostoru što je sudac Vidulin okarakterizirao kao prekršaj za najstrožu kaznu. Perošević je pucao u lijevu stranu, Šemper je sjajno reagirao i pogodio stranu, međutim siloviti udarac nije se mogao obraniti.

Iznimno smo sretni što je nakon više od osam mjeseci duge pauze zbog ozljede tetiva, svoje minute upisao Dejan Radonjić, koji je u 76. minuti zamjenio Antunovića.
Sporna situacija na utakmici dogodila se u 90.minuti kada u šesnaestercu Osijeka pada Radonjić u duelu sa Škorićem, no sudac Vidulin se ovoga puta nije oglasio.

 

Osijek - Lokomotiva 1:0

55' (11m) kazneni udarac, strijelac Perošević

 

statistika utakmice:
Osijek - Lokomotiva 1:0
Udarci ukupno 7-5
Udarci u okvir 5-2
Korneri 5-5
Zaleđa 1-2
Crveni kartoni 0-0
Žuti kartoni 1-4
Posjed lopte 53:47
 

Lokomotiva: Šemper, Valetić, Antunović (76' Radonjić), Rrahmani, Ćorić (46' Karimi), Cekici, Grezda (46' Karačić), Kolinger, Šunjić, Capan, Majstorović
klupa: Filipović, Karačić, Karimi, Radonjić, Chiquinho, Lovrić, Mihaljević.