NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Osijek - Lokomotiva 4:0

U sklopu osamnaestog kola gostovali smo u Osijeku te upisali visoki poraz. Osijek je poveo iz kaznenog udarca, Kastrati pocrvenio u 62.minuti susreta što je usmjerilo utakmicu jer je u zadnjih 20 minuta domaćin postigao tri pogotka.

Momčad Lokosa otputovala je u Osijek poprilično desetkovana, jer zbog ozljeda ili viroze u kadru nisu bili Sammir, Budimir, Kolinger i Karačić, a na klupi za pričuve bilo je svega šest igrača.

Nažalost, zbog guste magle vidljivost je bila uvelike smanjena, tako da smo ostali uskraćeni za detaljni pregled igre. 

 

U tridesetoj minuti susreta Lirim Kastrati dobio je žuti karton zbog prigovora. Nažalost, ovo je treći akumulirani žuti karton za Lirima, tako da je polusezona za Kastratija gotova.
U prvom poluvremenu utakmice nismo vidjeli previše od prijetnji suparničkog gola kod obje momčadi, tako da smo ispratili prvih 45 minuta bez pogodaka. Ukupno je Osijek uputio tri udarca, Lokomotiva jedan, međutim vratari su s lakoćom obraniti upućene lopte.

U 54. minuti susreta dosuđen je kazneni udarac za Osijek. S bijele točke pogodio je Mirko Marić za vodstvo Osijeka.

U 62. minuti susreta Lirim Kastrati dobio je drugi žuti karton zbog prekršaja, tako da zadnjih pola sata utakmice Lokosi su igrali s igračem manje. Dvije minute kasnije umjesto Tolića u igru je ušao Drožđek. U 72. minuti susreta izišao je Tuci a ušao Halilović.

U četiri minute Osijek je postigao dva pogotka. U 78. minuti Pilj je povisio na 2:0, a 3:0 postavlja Kleinheisler. U zadnjoj minuti u trećoj izmjeni Lokomotive izašao je Jakić a ušao Majić. Konačnih 4:0 postigao je Bočkaj u 90. minuti susreta.

 

OSIJEK - LOKOMOTIVA 4:0

55' 1:0 iz kaznenog udarca Mirko Marić (P)
78' 2:0 Mario Pilj
82' 3:0 Kleinheishler
90' 4:0 Bočkaj