NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Počeo je HNL: Dinamo - Lokomotiva 3:0

U petak smo otvorili novu sezonu Hrvatski telekom prve lige. Gostovali smo kod prvaka Dinama na Maksimiru.  Dinamo je ipak bio moćniji suparnik. U dinamičnoj utakmici i Lokosi su imali svoje prilike, no domaćin je bio konkretniji. Zanimljivo, oba vratara, i naš Hendija i Livaković, su obranili po kazneni udarac..

Vidjeli smo sjajnih 10 minuta u kojoj je Lokomotiva sjajno kreirala šanse te nije ninalo bila podređena momčad na terenu. A tada u 11. minuti - šok! Dosuđen je kazneni udarac nakon prekršaja Kolingera. No maestralni Hendija sjajno je obranio Hajrovićev udarac te sačuvao mrežu!

U 17. minuti susreta domaćin je poveo. Kadzior je silovito pucao u suprotni kut, neobranjivo u rašlje. No pogodak je galvanizirao Lokose, koji su u 20. minuti sjajno proigrali Kastratija, koji je efektno pokušao iz prvog dodira poslati loptu preko Livamovića, no lopta je prošla par centimentara od gola. U 36. minuti kazneni udarac za Lokose! Livaković je napravio prekršaj na Kastratiju. Pucao je Uzuni, a Livaković je obranio udarac.

U prvoj minuti nadoknade vremena, Oršić je postigao pogodak za 2:0 u prvom dijelu susreta. U 58. minuti prva izmjena, umjesto Arežine je ušao Knežević. U 65. minuti igru je napustio Drožđek, a svoj debi ostvario Pape Assane. U 83. minuti umjesto Uzunija ušao je mladi talentirani napadač Indrit Tuci.U 85. minuti Petković je postavio konačnih 3:0.

 

DINAMO - LOKOMOTIVA 3:0

 

početna postava: Hendija, Marković, Kolinger, Datković, Karačić, Arežina, Petrak, Uzuni, Ivanušec, Kastrati, Drožđek
klupa: Bermanec, Rožman, Assane, Tuci, Smoljo, Emerson, Knežević