NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Potpisan ugovor o suradnji s NK Karlovcem

U prostorijama NK Karlovaca potpisan je ugovor o suradnji s NK Lokomotivom. Ugovor su potpisali predsjednik karlovačkog kluba, gospodin Josip Ribar i voditelj škole nogometa Lokomotive, gospodin Jurica Čabraja. Potpisivanju se prisustvovao i tehnički direktor Lokomotive Igor Cvetković.

Direktor Lokomotivine škole nogometa, gospodin Jurica Čabraja, potvrdio je dogovorena jako dobra suradnja na zadovoljstvo oba kluba:

"Želimo svoja iskustva prenijeti na školu nogometa nogometnog kluba Karlovac 1919. Ovaj klub smo prepoznali kao sredinu u kojoj bi se mogao napraviti iskorak. Mi smo se dokazali u radu s mlađi uzrastima, naši juniori i pioniri prvi su u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Sve više naših mladih igrača iz škole nogometa participira u našem timu, a za mnoge postoji interes poznatih europskih klubova".

Zagrebački klub vodit će brigu o obrazovanju trenera Karlovca, a već u veljači dva mlada karlovačka trenera ići će u Lokomotivin kamp u Rovinju. Najbolji mladi igrači iz karlovačkog kluba igrat će za Lokomotivu na domaćim i međunarodnim turnirima.