NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Prijateljska: Lokomotiva - Borac 2:0

U subotu je Lokomotiva u Kranjčevičevoj odigrala prijateljski susret s Borcem iz Banja Luke.

Trener Čabraja nije imao na raspolaganju reprezentativce Kačavendu, Soldu, Cipetića, Cokaja i Stojkovića.

Utakmica se, unatoč prijateljskom karakteru, od početka igrala u visokom intenzitetu s vrlo brzim protokom lopte na obje strane. Obje momčadi su u prvom poluvremenu imali po dvije prilike za postizanje pogotka, međutim prvo poluvrijeme smo ispratili bez golova.

U drugo poluvrijeme smo ušli s pet zamjena - Hoxha umjesto Goričana, Musa umjesto Milićevića, Artistico umjesto Kulenovića, Dajčer umjesto Maleša i Hendija umjesto Nevistića. Ovim izlaskom je kapetanska vrpca od Maleša došla do Jona Mersinaja.

U 57. minuti dosuđen je kazneni udarac za Lokomotivu nakon što je štoper Borca s leđa zakačio Hoxhu po stopalu. Nažalost, udarac Dabre s bijele točke obranio je vratar gostiju.

 U 60. minuti ušao je nadareni junior Marko Milošević umjesto de Haasa, te Marić umjesto Đire. U 65. minuti Mersinaj je promarširao pedesetak metara, nizajući protivnike kao na treningu, sjajno je uposlio Hoxhu no vratar sjajno brani.U nastavku je Zejnullai zamjenio Dabru, a Barbet Mersinaja.

U zadnje dvije minute Lokomotiva je postigla 2 pogotka. Prvo je Aliyu, nakon ubačene lopte u šesnaesterac zakucao glavom za vodstvo 1:0. A potom, minutu kasnije, Aliyu je asistirao Artisticu koji postavlja konačnih 2:0 za Lokomotivu u ovom prijateljskom ogledu.

 

LOKOMOTIVA - BORAC 2:0

88' Aliyu, 90' Artistico

 

Početna postava: Nevistić, Vranjković, Mersinaj, de Haas, Milićević, Maleš, Đira, Aliyu, Dabro, Goričan, Kulenović