NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Proširenje partnerske suradnje s Germanijom

Proširili smo partnersku suradnju s Germanijom, te će od sada rukav Lokomotivinih dresova krasiti logo Germanije!

Ugovor o proširenju partnerske suradnje potpisali su Dennis Gudasić, izvršni direktor NK Lokomotive, Antea Kodžoman, direktorica marketinga NK Lokomotive te direktorica marketinga Germanije Jasmina Batarilo-Ćerdić.

Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, Germania je 2014. godine pokrenula specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji će biti medijski partner NK Lokomotive. Germanijak.hr je najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj, a posebno se usmjerio na izvještavanje o domaćem nogometu.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala te naglasila važnost solidarnost i aktivnog sudjelovanja u zajednici, uz održivi razvoj kompanije. U skladu s tim Germania, osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama, sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na sudjelovanje samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.

S Germanijom na dresu do novih slavlja i pobjeda!