NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Queens Park - Lokomotiva 1:3

U srijedu je Lokomotiva odigrala svoju prvu pripremnu utakmicu u Nizozemskoj, nakon 2:0 s Goricom i 1:1 s Celjem u Zagrebu, odigrali smo prijateljski susret sa škotskim drugoligašem Queen's Park u njihovom Wilhelmina Training Campu.

Format utakmice bio je tri poluvremena od 40 minuta kako bi treneri obje momčadi mogli dati minutažu većem fondu igrača. Početni sastav Lokomotive bio je: Santini - Vranjković, Bubanja, Mersinaj, Milićević - Marić, Išlić - Krivak, Vasilj, Goričan - Kulenović.

Prva trećina od 40 minuta završila je bez pogodaka. Raul je zamijenio Krivaka u 40. minuti susreta.

Od 60. minute u igru je ušao novi sastav: Turbaievskyi - Marku, Salihu, Soldo, Pivarić - Cokaj, Smakaj - Raul, Kačavenda, Stojković - Tuci. U 80. minuti Kallaku je ušao umjesto Raula. Tako da su svi igrali odigrali po punih sat vremena (izuzev Krivaka, Raula i Kallakua po 40 minuta).

U drugoj trećini vidjeli smo četiri gola za konačnih 3:1 za Lokomotivu. Strijelci za Lokomotivu bili su Lukas Kačavenda, Raul Florucz i Nikola Soldo, dok je počasni pogodak postigao Scott Williamson. Sretni smo što je nakon višemjesečnog izbivanja zbog loma noge Justin de Haas danas upisao nastup! Zadnjih 15 minuta susreta odigrao je umjesto Salihua na svojoj poziciji stopera.

Iduća pripremna utakmica je u subotu u 19:00 sati protiv nizozemskog prvoligaša Go Ahead Eagles u Terwoldeu. Utakmica se igra u formatu četiri četvrtine po 30 minute.