NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Radonjić: Europa bi nam bila najveća nagrada za mukotrpan rad!

Dejan Radonjić bio je dvostruki strijelac u pobjedi kod Gorice. Posebno je impresivno kako je, nakon što je u 80. minuti dobio težak udarac, te se činilo kako neće moći nastaviti igru, ipak stisnuo zube, trčao s vidljivom boli u licu, te prelomio utakmici zabivši prekrasan pogodak s ruba šesnaesterca!

„Najvažnije je da smo pobijedili, manje je važno tko je zabio golove, ovoga puta ja, drugi put će biti netko drugi. Dobio sam mnogo udaraca na utakmici, gležanj ne smijem ni pogledati, kamoli dodirnuti. Musa je gadni ušao u mene, tokom udarca sjetio sam se prošle teške ozljede prije tri godine zbog koje sam dugo pauzirao, no srećom nije bilo tako strašno – boljeti će nekoliko tjedana, no stisnuti ću zube i igrati!

A sada gostujemo u Zaprešiću. Nažalost su nesretno izgubili od Osijeka i sigurno da će se sjetiti prošle utakmice u Zaprešiću kada su nas pobijedili 2:1. Ekipa Intera je ozbiljna ekipa koja je dobro vođena i treba uzeti u obzir da su po mom sudu trebali imati sigurno nekoliko bodova više na kontu nego što tablica pokazuje.

Mislim da ćemo ipak mi imati inicijatvu i da će se puno toga nas pitati, međutim ponavljam kako nikako ne smijemo podcijeniti Inter! Meni osobno su stvarno dobra ekipa.
Oni mogu svakog dobiti ali i od svakoga izgubiti. I mora nam motiv više biti što su nas pobijedili zadnji put u Zaprešiću.

Vjerujem da ćemo se plasirati u Europu! Zaslužili smo to, suigrači žive na najvišoj profesionalnoj razini, odriču se mnogo čega, naporno radimo i plasman u Europu svima bi nam bila najveća nagrada!“