NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Radonjić ususret Dinamu: Imamo se pravo nadati pozitivnom ishodu!

Predstoji nam gradski derbi protiv Dinama u Kranjčevićevoj. Strijelac odlučujućeg pogotka u prošloj utakmici protiv Rijeke, Dejan Radonjić, prokomentirao je svoje dojmove:

“Svakako će biti utakmica zanimljiva. Naravno da Dinamo ima dodatan motiv, jer želi potvrditi titulu i osvetili se za visoki poraz koji smo im nanijeli na Maksimiru.

 Što se tiče utakmice svakako se imamo pravo nadati pozitivnom ishodu, iz tjedan u tjedan pokazujemo kvalitetu. Vlada među nama odlična atmosfera, konačno nam je igra došla do prepoznatljivog nivoa te beremo plodove napornog rada, osvajamo bodove i pobjeđujemo.

Nakon naše pobjede protiv Osijeka, mediji pišu - slab je Osijek, nakon što smo pobijedili Rijeku ili Dinamo, također. Potenciraju kako je poražena momčad loša, a ne pišu o Lokomotivinoj kvaliteti i snazi, no to me ne smeta. U svijetu sporta je to normalno kada nominalno slabiji protivnik pobijedi jačeg. Tablica je ukupno gledajući pokazatelj i realno je da kada pobijediš favorita da si bio na dobroj razini, a nominalno jači protivnik nešto slabiji.
Naravno treba uzeti u obzir samu pripremu utakmice. Detektirati probleme na suprotnoj strani. Mi smo odlično skautirali protivnike i zato smo ih pobjedili.

Naravno da sam bio presretan na kraju utakmice I pobjede protiv Rijeke.Ja sam gladan golova ali nikad neću staviti sebe ispred ekipe I to moji suigrači  znaju najbolje.

Sretan sam zbog pobjede, naravno još je ljepše što sam ja bio strijelac. Iskreno, nakon postignutog pogotka jedino što mi je prolazilo kroz glavu je to da moram bolje igrati jer nisam ušao u utakmicu kako sam želio. 

Suradnja s Krstanovićem u vrhu napada? Krle je unatoč svojoj 35 godini za  mene još uvijek pravi igrač s kojim se od početka jako dobro razumijem, i na terenu i van terena.

Odmah smo kliknuli. Zbog toga mi je žao da nismo od početka igrali zajedno u vrhu napada, unatoč možda našoj slabijoj formi u određenim fazama sezone. Uvjeren sam da bi uzeli više bodova i samim time cijela ekipa više živnula i napredovala.

Krle ima nogomet u malom prstu i daje mi puno savjeta. Ipak je prošao puno toga više od mene u karijeri i ja mu se želim i ovim putem zahvaliti na prijateljstvu koje smo sklopili u kratkom vremenu, a pogotovo na savjetima koje mi često daje i koje pokušavam na najbolji način implementirati u svoju igru!”

Utakmica je na rasporedu u utorak, 8.5.2018. s početkom u 18:00 sati u Kranjčevićevoj!