NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Rijeka - Lokomotiva 1:1

Lokomotiva je u nedjelju gostovala na riječkoj Rujevici, te se po prvi puta u šest zadnjih sezona vraća s pozitivnim rezultatom. Zanimljivo, u zapisnika NK Rijeke je čak sedam igrača nosilo svojevremeno dres Lokomotive, a to su Andrijašević, Puljić, Mamić, Halilović, Babić, Pavičić i Tomečak.

Lokomotiva je u petnaestoj minuti imala veliku prigodu, prvu pravu na utakmici, Sammir je sjajno proigrao Kastratija koji izbija sam pred vratara domaćina koji je uspio minimalno promijeniti smjer lopte te je lopta prošla pored gola! Sjajna prilika za Lokomotivu!

U nastavku je Rijeka djelovala kao konkretnija momčad na terenu, no činilo se da ćemo prvo poluvrijeme završiti bez pogodaka, a onda je u prvoj minuti sudačkog dodatka vremena Acosty pucao, Grbić obranio, a odbijena lopta točno u noge samom Franku Andrijaševiću koji s lakoćom pogađa za vodstvo Rijeke

Pri početku drugog dijela brzo izjednačenje Lokomotive! Kastrati je asistirao sjajnom Myrtu Uzuniju koji pogađa za poravnanje rezultata! Prvu izmjenu trener Tomić napravio je u 66. minuti kada iz igre umjesto Jakića ulazi Pape Assane. U 79. minuti iz igre izlazi Kastrati a ulazi Drožđek. A posljednja izmjena bila je ulazak Marka Tolića umjesto Sammira.

 

RIJEKA - LOKOMOTIVA 1:1

45'+1 1:0 za Rijeku, strijelac Franko Andrijašević
49' 1:1 strijelac Myrto Uzuni!

 

početna postava: Grbić, Moharrami, Kolinger, Karačić, Marković, Cokaj, Jakić, Sammir, Uzuni, Kastrati, Budimir
klupa: Hendija, Drožđek, Majić, Assane, Mersinaj, Smoljo, Halilović