NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Rijeka - Lokomotiva 2:0

Lokosi su u četvrtak gostovanjem na Rujevici zatvorili 31. kolo. Prvih sat vremena Lokosi su se sjajno držali, zatim su brza dva gola u tri minute prelomila utakmicu.

U početnoj postavi vratio se kapetan Pivarić, a prošlotjedni joker s klupe i strijelac pobjedničkog zgoditka protiv Šibenika, Indrit Tuci, također je u početnom sastavu.

Prvo poluvrijeme Lokomotiva je odigrala odigrala fokusirano i ozbiljno. Nismo dopuštali Rijeci približavanje golu, s druge strane, Lokosi su kombinirali i stvarali brze akcije oko gola Rijeke. Prvo poluvrijeme ispratili smo bez pogodaka.

U drugom poluvremenu blitzkrieg Rijeke u tri minute. U 64. minute, nakon sjajne obrane Čavline, Frigan je bio prvi na odbijenoj lopti te zabija svoj četvrti ovosezonski gol Lokomotivi. Lokosi se nisu ni oporavili od gola, tri minute kasnije je Rijekin Veiga vanjskom desnom, u Modrićevom stilu, povećao prednost domaćina.

Šteta, Lokosi su prezentirali dobar nogomet u prvih sat vremena, zatim je tih tri minute dekoncentracije donio dva puta loptu u mreži, tako da se vraćamo u Zagreb bez bodova.

 

RIJEKA - LOKOMOTIVA 2:0

64' 1:0 strijelac Frigan
67' 2:0 strijelac Veiga

 

 

Početna postava: Čavlina, Mersinaj, Tuci, Kačavenda, Marić, Pivarić, Kalaica, Goričan, Stojković, Cipetić, Bubanja
Klupa: Šubarić, Žilinski, Salihu, Šotiček, Kulenović, Smakaj, de Haas, Milićević, Krivak, Vranjković, Vasilj