NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Rijeka - Lokomotiva 3:0

Lokomotiva je u subotu gostovala kod Rijeke na Rujevici.

Po prvi puta u početnoj postavi bio je mladi junior Lukas Kačavenda. Trener Toplak imao je velikih problema sa slaganjem momčadi jer veliki broj igrača muku muči s ozlijedama. Uz već spomenute igrače i Aliyu je propustio susret, a vjerojatno i nekoliko idućih utakmica zbog ozlijede koljena.

Lokomotiva je dobro otvorila utakmicu. U četvrtoj minuti nakon slobodnog udarca Papadopoulos je uputio prvi udarac, međutim lopa prolazi pored gola.

U 8. minuti nastradao je Petrak nakon što je u duelu dobio nezgodan udarac ramenom u glavu kapetana Andrijaševića, na svu sreću nakon pružene liječničke pomoći bio je spreman nastaviti susret.

U desetoj minuti Rijeka je povela. Nakon nespretnosti obrane Lokomotive riječani su došli u priliku te je Robert Murić postigao pogodak. Nakon toga vidljiva je bila nervoza u momčadi Lokomotive. Svega dvije minute kasnije, Kulenović je povisio rezultat. U 31. minuti Kulenović postiže novi pogodak.

U drugom poluvremenu nije bilo promjene rezultata, iako je s obje strane bilo nekoliko prilika za zgoditke.

Trener Toplak je nakon utakmice bio rezolutan: "Teško je kada sve što ste radili tokom tjedna padne u vodu nakon prvih 12 minuta utakmice kada već gubiš 2:0. Prvo poluvrijeme bilo je bez duela i bez agresije, kada god su došli do našeg gola stvorili su opasnu šansu. Na poluvremenu smo se dogovorili da stisnemo i barem držimo nulu. Drugo poluvrijeme smo nešto i igrali. Međutim mi nemamo strijelca, svi bi nešto haklali. Kada ste zadnja ekipa onda morate imati nekoga tko će raditi i zabijati."

 

RIJEKA - LOKOMOTIVA 3:0

10' 1:0 za Rijeku, strijelac Murić
12' 2:0 za Rijeku, strijelac Kulenović
31' 3:0, strijelac Kulenović

 

Početna postava: Hendija, Musa, Papadopoulos, Salihu, Marić, Kačavenda (72' Kallaku), Maleš (46' Cokaj), Petrak (72' Cipetić), Marin (64' Šimić), Hadžić, Chajia
klupa: Santini, Marković, Cipetić, Šimić, Bonansea, Cokaj, Stojković, Kallaku