NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Rijeka - Lokomotiva 3:0

Zatvorili smo 13. kolo gostovanjem na riječkoj Rujevici te upisali visoki poraz.

Prvi udarac na utakmici vidjeli smo u 17. minuti kada je Tuci lijepo pucao, no vratar Labrović se ispružio i izbacio loptu u korner. Bitno je spomenuti kako je kapetan Pivarić nakon zračnog duela s Grgićem dobio žuti karton, to mu je i treći akumulirani karton, tako da kapetan propušta narednu utakmicu protiv Gorice u Kranjčevićevoj.

Domaćin je poveo u 26. minuti  golom Matije Frigana. U 35. minuti VAR soba je pozvala suca Lovrića, te je sudac pregledom snimke dosudio kazneni udarac, jer je pravorijek kako je de Haas na napucanoj lopti navodno dirao loptu rukom. Siguran s bijele točke bio je Haris Vučkić u 35. minuti za povećanje rezultata.

U drugo poluvrijeme ušli smo s trostrukom zamjenom, ušli su Stojković, Bubanja i Kulenović umjesto Aliyua, Groznice i Boškovića. U 67. minuti ušao je Goričan umjesto Tomečaka.

U 73. minuti de Haas je zbog benignog prekršaja na centru, kada je u usporednom sprintu sa Selahijem pomaknuo njegovu ruku, zaradio drugi žuti karton, nakon također prelako dosuđenog prvog žutog kartona pri upitnim igranjem ruke, kada je sviran jedanaesterac. Netom nakon tog događaja izašao je Tuci, a ušao Salihu.

U 76. minuti Frigan postiže drugi pogodak na utakmici te povisuje rezultat na 3:0. U 81. minuti riječki branič Pavlović zaradio je drugi žuti karton tako da zadnjih desetak minute je 10 na 10 igrača na terenu.

Do kraja utakmice rezultat se nije mjenjao te smo tako upisali visoki poraz, deveti poraz ove sezone za pad na deveto mjesto tablice uz realiziranu gol razliku od -9.

 

RIJEKA - LOKOMOTIVA 3:0

26' 1:0 strijelac Frigan
36' 2:0 strijelac Vučkić
76' 3:0 strijelac Frigan

 

Početna postava: Šubarić, Pivarić, Mersinaj, de Haas, Cipetić, Bošković, Marić, Tomečak, Aliyu, Groznica, Tuci
Klupa: Čavlina, Salihu, Šotiček, Kulenović, Milićević, Goričan, Čabrajić, Stojković, Vranjković, Bubanja, Veljača.