NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Rijeka - Lokomotiva 3:2

U subotu smo u drugoj utakmici polusezone gostovali u Rijeci te u veoma sadržajnoj i interesantnoj utakmici upisali poraz.

U uspredbi s proteklim susretom, u sastavu je Kačavenda, Pivarić je prošlu utakmicu igrao na stoperskoj poziciji, no Mersinaj se vratio u kadar, tako da je Pivarić na lijevom beku umjesto Milićevića.

Već u petoj minuti susreta, nakon izvođenja kornera Rijeke, pri doskoku de Haas se ozlijedio te je morao napustiti igru. Umjesto njega ušao je Soldo. U 11. minuti vidjeli smo pokušaj Murića iz kornera, no Nevistić je uspio obraniti nezgodan udarac.

U 25. minuti domaćini su došli u vodstvo. Robert Murić postigao je pogodak pri izvođenju kornera za vodstvo Rijeke. Isti igrač postiže gol s ruba šesnaesterca i u 39. minuti za vodstvo Rijeke od 2:0.

U drugo poluvrijeme ušli smo s dvije izmjene. Umjesto Stojkovića i Pivarića ušli su Vasilj i Milićević.

U 59. minuti Dabro se sjajno izborio za loptu, napravio dupli pas sa Aliyuom i krasno zakucao mrežu za 2:1 i smanjenje rezultata.

No u idućoj akciji Vučkić povisuje rezultat. U 70. minuti dvostruka izmjena, ušli su Goričan i Kulenović a izašli Kačavenda i Aliyu.

U 79. minuti sjajna akcija! Vasilj probio lijevu stranu, dodao Dabri koji asistira Kulenoviću za smanjenje rezultata 3:2.

Do kraja je Lokomotiva stiskala i jurila po treći pogodak, međutim ovu veoma interesantnu i atraktivnu utakmicu ispratili smo s ukupnim rezultatom 3:2

 

RIJEKA - LOKOMOTIVA 3:2

25' 1:0 za Rijeku, strijelac Robert Murić
39' 2:0 Murić povećava vodstvo
59' 2:1 strijelac Marko Dabro
61' 3:1 strijelac Vučkić
79' 3:2 Sandro KUlenović smanjuje rezultat

 

početna postava: Nevistić, Pivarić, Mersinaj, de Haas, Cipetić, Marić, Cokaj, Stojković, Kačavenda, Aliyu, Dabro
klupa: Santini, Maleš, Tuci, Milićević Soldo, Vranjković, Goričan, Kulenović, Vasilj